Manuskriptlæsning eller korrekturlæsning

Manuskriptlæsning / Korrekturlæsning

Hvis du er forfatter og har spørgsmål eller andet vedrørende dit manuskript eller forfatter-livet, er du velkommen til at kontakte mig, da et forfatter-liv kan være fuld af overraskelser på godt og ondt!

 

Jeg er kandidat i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet 2008, så jeg vil mene, at jeg har en del kendskab med at gennemlæse og korrekturlæse tekster / værker eller måske bare anskue på dem på en ny og anderledes måde. Jeg har lært virkelig meget af mit studie, og jeg forsøger at bruge så meget som muligt i mit forfatterskab. 

 

Hvis du er interesseret i en grundig gennemlæsning eller korrekturlæsning af dit manuskript, kan jeg være behjælpelig her! Er du gået i stå i din fortælling? Har du brug en uafhængigs kommentarer til at komme videre? Eller har du bare spørgsmål eller tanker omkring forfatter-livet på godt og ondt?

 

Selv kender jeg ikke alle svarerne på det "korrekte" forfatter-liv, men mon ikke det bare handler mest om at følge de drømme, der gør dig glad! Under alle omstændigheder er du velkommen til at kontakte mig på:

 

 

Mathildegram@mathildegram.dk

 

 

 

Læs nedenstående for at se, hvad en klient skrev om mig og vores samarbejde.

 

 

Arbejdet med Mathilde er og har været en fantastisk proces. Hun er meget dygtig, engageret og har en fantastisk evne til at sætte sig ind i både forfatter og den historie, der bliver beskrevet.

Hun skubber positivt, kommer med et utal af gode råd.

Mathilde leverer varen langt ud over, hvad man kan forvente. Jeg kan varmt anbefale hende både som korrekturlæser, til en gennemgang eller som sparingspartner til, hvordan man, som forfatter, kan komme videre, når man føler, man har brug for et skub i den rigtige retning.

At Mathilde derudover er en fantastisk dygtig forfatter, som leger med sit sprog, gør hende bare endnu mere unik.

Mange hilsner

 

Pia Christensen

 

 

 

Vejledende priser for korrektur- samt manuskriptlæsning:

 

  • Under 100 sider - 2000kr.
  • Mellem 100-200 sider - 2500kr.
  • Over 200 sider - 3000kr.

 

 

Ønsker du enten kun korrektur- eller manuskriptlæsning, så tilrettes prisen naturligvis efter dette. Desuden må der tages et forbehold for, hvor tidskrævende den individuelle opgave er. Men skriv til mig, så finder vi en løsning, der passer præcis til dig!

Copyright © All Rights Reserved