Arvens hævn

Arvens hævn

"Et brag af en bog... En formidabel fantasy-roman... Bogen er hamrende spændende skrevet, og plottet er sat op i et nydeligt perspektiv af forventninger for fremtiden og begivenheder her og nu."


”En spændende, rørende og velskrevet bog! Et stort eventyr med mystik og følelser, sorg og kærlighed.”


"Det er en spændende bog med flere væsentlige temaer indflettet. Kapitlerne står stærkt og med god råstyrke. Det er en fornøjelse at læse din bog."


"Jeg var VILD med dine kampscener. Hold op, hvor de fungerede godt, de scener!"

Arvens hævn er min første fantasyroman, og jeg håber, at I vil blive lige så glade for den, som jeg er!


Arvens hævn er en roman, der handler om kampen mellem det gode og det onde. Englen Aria besidder både de lyse og mørke evner, og da hendes mor Zahlia dør, tvinges hun til at finde et skjult rige, som vil hjælpe hende. Hun indser, at hun er den udvalgte; at hun er den eneste, der kan kæmpe mod denne ondskab, der hersker, med kun en lille chance for at sejre.

I dette skjulte rige møder hun mange engle. Lyse eller mørke. Hun møder den ældre engel, Raklan, som hjælper hende. Men hun møder også sin excalion, Xia (en enorm hest med vinger), som har ventet længe kun på hende. Sammen kan de kommunikere via deres sjæle, og de lærer efterhånden deres evner at kende. Det fortælles nemlig, at en engels arv ligger i vingerne. Al magten; al styrken ligger i vingerne, og danner de smukkeste mønstre. Aria får en særlig magt, da amuletten Excilia bliver skænket til hende, men det er op til hende selv at lære den så godt at kende, at hun kan bruge den i kampen mod det onde.

Dette er en fortælling om Arias kamp for rigets overlevelse. Kampen for hendes kærlighed til den mørke engel Milas og kampen for at leve videre efter sin mors død. Kampen for at blive accepteret i en verden, hvor hun som en blanding af lys og mørke slet ikke er tilladt at leve. Men det onde har evner, som kan fange engles sjæle og tære af deres magt. Det onde har en enorm hær, og vil gøre alt for at kunne herske over det rige, som han længe har tørstet efter. Så spørgsmålet er, om Aria har en chance mod denne ondskab, der har rustet og ventet?


Der er så mange ting i denne roman, som, jeg synes, er så vigtige for selve historien, men hvis jeg skal forklare det hele her, så vil det blive meget langt, og det er jo ikke meningen! Jeg håber, at I synes, at den lyder spændende, og jeg glæder mig til at høre jeres kommentarer!Bogsyn.dk har skrevet en fantastisk anmeldelse af Arvens hævn


Et brag af en bog. Fysik og psykisk. En formidabel fantasy-roman. Den vælter en rundt og får ens indre til at gennemgå mindre revolutioner. Har man modet, og har man tiden, så er det et af den slags værker, der kan sætte gang i processer indre laviner og vil ændre betingelserne for ens liv, lære mere om at stå ved sig selv, føre sine kampe, gå efter lyset, skabe mere lys på de fremtidige stier, man skal betræde, og ens indre kraft og overbevisning, lægge det mørke øde og føre en hen til det tabte, noget man måske længtes efter som barn eller i det ubevidste.


Det er Mathilde Grams 2. bog. Vi hørte fra hende sidst, da hun for fire år siden udgav Skyggernes Hemmelig, anmeldt her


Den her gang handler bogen om Arias kamp for rigets overlevelse. Da Arias mor dør, tvinges Aria til at finde det gemte rige, Zilictius, hvor hun møder smukke esxcalioner og mørke og lyse engle, der skal hjælpe hende i kampen mod mørkets fyrste.

Vi følger hendes kamp for kærligheden til en mørk engel, kampen med hende selv om at få lov, og kampen om at blive accepteret i en verden, hvor hun gang på gang støder på modstand og på ingen måde finder opholdstilladelse mod fyrstens enorme hær.

Bogen er hamrende spændende skrevet, og plottet et sat op i et nydeligt perspektiv af forventninger for fremtiden og begivenheder her og nu.

En blanding det kan være svært at mestre, uden at læseren står af, eller kommer til at kede sig på smålinjer undervejs. Men Mathilde formår at finde en perfekt balance mellem håb og realitieter, storhed og ydmyghed, mangende tro på sig selv og morgendagens styrke.

Må vi citere.

Aria havde søgt ly under et stort træ sammen med Cyrius. Selve synet af de kæmpende engle var egentlig et smukt syn. Men sådan som de tordnede ind over hinanden. Søgte at bekæmpe hinanden. Ødelægge hinanden. Det fik hende til at tvivle på sig selv. Kunne hun virkelig gøre dette, når det gjaldt? Kunne hun virkelig kæmpe på denne måde? Hun kiggede på Milas. De kulsorte vinger der skinnede så smukt i solens stråler. De lynende øjne. De beredte vinger, der kæmpede for at hjælpe ham. Alle hans muskler, alt dirrede på ham. Helt ud i vingerne. Hele kroppen dirrede af denne magt som han udstrålede.  . . .

En sproglig fornøjelse at være med på rejsen i et fantasylandskab, som kan lære os noget om den styrke og den afmagt, vi alle besidder, og om den kærlighed, det mørke og det lys, som er en del af den menneskelige natur, og som Mathilde gram formår at fortælle os i en roman, der er noget af en oplevelse at læse.
Artikel i Næstved-Bladet 7. maj 2016

Karine Schmidt har sagt følgende om Arvens hævn:


”Det er en dejlig og smuk verden at blive løftet op i - selv om der er farer i luften! Man føler sig i gode og sikre hænder hos forfatteren og oplever en positiv forventning til fremtiden - skønt vejen dertil er fyldt med usikkerhed, frygt, gru og bange anelser!


En spændende, rørende og velskrevet bog! Et stort eventyr med spænding, følelser, sorg og kærlighed - alle de gode gamle værdier, og jeg har hver dag glædet mig til at læse. En gennemarbejdet bog med flotte dialoger.”Mine vidunderlige beta-læsere har sagt følgende om Arvens hævn:


Jeg var VILD med dine kampscener.  Der var alt for meget opbygning og alt for lidt kamp, synes jeg, men det er jo bare fordi jeg var så begejstret for kampene. Hold op, hvor de fungerede godt, de scener!

Irene Elisabeth Jensen - boghunden.dk


Det er en spændende bog med flere væsentlige temaer indflettet. Temaer, der har at gøre med eksistentielle problemstillinger, som vedrører os alle uanset tid og sted. Det er også en historie om venskab, troskab og loyalitet. I høj grad er det også en bog om mod.

Det er en ægte kærlighedshistorie. Fra den første betagelse med usikkerhed og tvivl frem mod kærlighed præget af accept og tillid og meget mere. Det er en historie om at opfylde sin skæbne og besvare et kald, der forpligter på trods og på tværs. Og hvor det paradoksalt nok viser sig, at netop opfyldelsen af skæbnekaldet giver mulighed for befrielse og vækst.

Kapitlerne står stærkt og med god råstyrke. Her får du også tydeligt præsenteret det onde. Jeg græmmes og gyser! Desuden har du mange smukke formuleringer. Det er en fornøjelse at læse din bog.

Merete Ingversen
Pressemeddelelse


Forfatterkarriere stormer mod fantasygenre.


Mathilde Gram skød sin forfatterkarriere i gang med den intense roman Skyggernes hemmelighed i 2012. Nu er hun tilbage med fantasyromanen Arvens hævn, der er en spændende fortælling om Arias kamp for rigets overlevelse. Det er en fortælling om styrke, mod, sorg og kærlighed, som løfter læseren ind i et uforglemmeligt univers med engle, excalioner og havets folk. Fantasyromanen udkommer den 2. Maj 2016 i trykt version på forlaget One Horizon Publishing. Senere på foråret udkommer den naturligvis også som e-bog.


Aria kæmper for rigets overlevelse, sit liv og sin fremtid i Arvens hævn, mens hun forsøger at forholde sig til den enorme sorg, som tabet af hendes mor har skabt i hende. I det gemte rige, Zilicius møder hun de smukke excalioner og de mørke og lyse engle, som skal hjælpe hende i kampen mod mørkets fyrste. Men mørkets fyrste har evner, som kan fange engles sjæle og høste deres magt. Fyrsten har en enorm hær, og vil gøre alt for at herske over det rige, som han længe har tørstet efter. Så spørgsmålet er – har Aria en chance mod denne ondskab, der har rustet så længe?


Arvens hævn er en fantastisk fantasyroman, der fører læseren ind i et uforglemmeligt univers med engle, excalioner og havets folk. ”Jeg elsker at skabe forskellige verdener, og jeg er meget optaget af netop disse forskellige verdener, som vi kan føres ind i og nærmest forglemme os selv i. Kampen mellem det gode og det onde er en klassisk fortælling, men Arvens hævn giver et nyt indblik i, hvordan det er at kæmpe, miste, tvivle og ikke mindst overkomme de voldsomme forhindringer, som livet nogle gange giver én,” fortæller Mathilde Gram, som med Arvens hævn udkommer med sin anden roman.


Mathilde Gram giver gerne interview. Kontakt på mathildegram@mathildegram.dk

Se også www.mathildegram.dk

 

Titel: Arvens hævn

Forfatter: Mathilde Gram

Pris: 199 kroner i trykt udgave

ISBN: 978‐87‐998347‐0‐9

Udgivelsesdato: 2. maj 2016

Kan købes hos: Alle landets boghandlere, alle internetboghandlere og på www.mathildegram.dk


Denne pressemeddelelse samt forsiden af Arvens hævn kan hentes i elektronisk form på www.mathildegram.dk under Arvens hævn.
Copyright © All Rights Reserved